Hvad siger kunderne?

Du er velkommen til at rekvirere flere udtalelser på forskellige ydelser

Hvad siger kunderne?

Stor virksomhed

"Jeg er helt sikker på, at beslutningen om at få dig til at arbejde med vores medarbejder har været godt for alle, og har hjulpet vores medarbejder tilbage meget hurtigere end vi ser med andre tiltag.
Jeg havde en snak med en glad medarbejder forleden og det var meget positivt og fremadrettet.
Rigtigt godt arbejde Jens, klap på skulderen herfra."
Forretningsområde Direktør, Lars Jess Hansen, Enemærke & Petersen A/S

"Jeg har ved flere lejligheder brugt Jens Klostergaard som ekstern konsulent. Jens er en meget erfaren coach og facilitator, der med troværdighed og indlevelse, skaber et rigtig godt udgangspunkt for varige forandringer og positiv udvikling for både organisationen og medarbejderne.

Jens har erfaringen og modet til at følge med det der opstår undervejs i en proces, og gøre hvad der er behov for i situationen. Da han samtidig er ærlig, udfordrende og oprigtig interesseret i skabe den udvikling, som tjener kunden bedst, lægges fokus på rigtige og holdbare løsninger, frem for et midlertidigt ”quick fix”. Jens Klostergaard er derfor efter min mening et godt valg til udfordringer indenfor ledelse, team- og organisationsudvikling eller personlig coaching." Koncern HR-Chef, 3C Retail A/S,  Nicolas Drost

"Jens Klostergaard har været konsulent for vores afdeling i forbindelse med at der var nogle problemer omkring samarbejde i afdelingen der skulle adresseres. Jens Klostergaard har meget professionelt formået at komme ind under huden på medarbejderne og fået skabt et tillidsforhold der har muliggjort at de reelle problemer har kunnet behandles med den nødvendige åbenhed. Jeg kan klart anbefale andre at gøre brug af Jens Klostergaaards kompetencer." Afdelingschef,  Moltrup Rasmussen. Vattenfall

“Jeg har fra 2005 til 2007 over flere omgange arbejdet sammen med Jens omkring personlig vækst, team udvikling og ledelse. I den forbindelse har Jens altid optrådt professionelt, loyalt, samt utrolig givende i sine relationer. Jens har altid været åben omkring vidensdeling, materialer, m.m.; aldrig noget hemmelighedskræmmeri eller skjulte omkostninger i fakturerne. På baggrund af ovenstående kan jeg kun anbefale Jens som konsulent, og jeg vil selv i fremtiden gøre brug af ham såfremt situationen/ muligheden byder det. Jan Christoffersen Uddannelseschef Skanska Danmark A/S”

Mindre virksomhed

"Vi allierede os med Jens Klostergaard i 2006, hvor han påtog sig opgaven som vores firmacoach og det er han stadig her i 2013. Opgaverne har været forskelligartede som teambuilding, personalesamtaler og i særdeleshed ledelsescoaching. Jens har ved sit nærvær, sin empati og loyalitet overfor firmaet, og os i partnergruppen, formået at åbne os så vi har kunnet diskutere emner der har været svære for os selv at tage fat på. Jens har udfordret os, så vi opnået indsigt i os selv, men også i hinanden, en indsigt som vi i dag sætter stor pris på. Vi er trygge ved at tage fat på de svære emner når vi har Jens med os, idet han med sin autensitet skaber gode rammer for udvikling af os og vores firma...."

Mikhael S. Fogh, Partner Ry Revision

Individuel personlig

”Definitionen på en helt, er en venlig og hjælpsom person, der redder andre mennesker”Efter flere mislykkede forsøg med psykologhjælp og hypnose, var jeg meget skeptisk omkring fænomenet coaching og usikker på, om det kunne bekæmpe mit jalousimonster.Jens formåede via sit eget dejlige personlige væsen og gennem sin enorme professionalisme og menneskekendskab, at skabe de bedste rammer for en positiv og udviklende dialog, baseret på tillid og oprigtig interesse for mig og mit problem.Forløbet har været en spændende og udviklende rejse, der har lært mig at ændre mit tankemønster, fokuserer på det positive og vigtigst af alt at tro på mig selv. Min ”rejseguide” Jens har under hele turen været utrolig imødekommende og udvist stor forståelse for mig, som person og for min situation. Han bestrider en bred vifte af faglige kompetencer, som han evner at anvende til fulde med positivt resultat. MIN helt er Jens Klostergaard, der har hjulpet mig med at aflive mit jalousimonster!   Mette, 26 år.

Det startede med et ønske om et stærkere personligt lederskab og en for mig klarere vej. Coaching med Jens gennem blot 6 mdr. har for mig været en enestående rejse. En rejse fra nogen løse tanker, til det mere håndfaste og særdeles direkte brugbare.

Det har givet mig en klar bevidsthed om hvad der er vigtigt for mig og hvad der i virkeligheden skaber værdi i samspillet med andre. Jeg har fået ro i maven omkring de store beslutninger.

Jeg har ganske enkelt fået et større overblik og mere pondus. Jeg ser muligheder hvor der engang var problemer. Jeg har fået en både indre styrke og større gennemslagskraft i mit daglige ledelses virke.

Seniorprojektchef, Kim Peters MTH

”Kombinationen af Coaching og Jens Klostergaard kan varmt anbefales Ja .....Når jeg sad i stolen overfor Jens (eller via telefonen), så mærkede jeg en både oprigtig interesse for min person, mine problemer og mål, samt en positiv insisteren på at udfordre og udvikle.... ..

Jens’s varme, indlevelse og fokus, gjorde at resultatet ikke udeblev.... Hans evne til at katalyserer mine mål og drømme, og finde lige nøjagtig de metodikker som skabte refleksion hos mig, var fantastisk – ja, nærmest vanedannende.... og jeg så frem til hver eneste sceance. Dir. K.H.Trampedach