Nye workshops på vej

Nederst på siden er eksempler på virksomheds kurser og workshops

Før musen til overskriften og download beskrivelse

Workshop (Involverende & aktiv læring)

Programsættes løbende (hold øje med siden eller nyhedsbrev) - Kontakt os for interne programmer.

Ønsker du at vide mere om tænkningen bag vores SPM proces-workshops - TRYK HER

Hyppige åbne & interne programmer:

8 ugers kursus i "MINDFULNESS", baseret på MBSR programmet udviklet af Jon Kabat-Zinn

Næste åbne forløb Silkeborg: Foråret 2017.

Interne virksomhedsforløb gennemføres løbende

Interessebaseret samarbejde - Radical Collaboration

Master Class i interessebaseret samarbejde, forhandling og konflikthåndtering byggende på Radical Collaboration, FIRO-B og The Human Element. Dette kursus over 3 dage er for medarbejdere med afgørende indflydelse på resultatsskabelsen i virksomheden.

Næste åbne kursus er 14-16 juni 2017 - seneste 3 var fuldt booked

Den menneskelige faktor i Projektledelse

Målrettet på projektledere - Træning og dybere forståelse for den relationelle proces der også er i samarbejdet omkring produktion og udvikling af projekter. Indsigt i og forståelse for hvordan du som projektleder kan skabe et godt arbejdsklima som forudsætning for et effektivt samarbejde.

Rekvirer workshop beskrivelse med formål, mål/udbytte, metode, varighed, sted og investering.

Hverdagsledelse - Direct Leadership™

2 dages intensiv workshop for ledere, både nyslåede og den erfarne

Medarbejderudvikling i den coachende lederstil

4 x 1 dg. dybdegående indsigt og færdighedstræning i den coachende tilgang til igangsættelse og eksekvering af din hensigt, på en udviklingsorientere måde mod øget selvindsigt og selv ansvar for den personlig vækst og effektivitet. Coaching er kun én af flere tilgange i den daglige ledelse. Lær at se hvor det er coaching der understøtter din hensigt.

At lede på Distancen

For ledere der har medarbejdere, der fysisk er placeret et andet sted i kortere eller længere tid. Det kræver noget særligt af både dig som leder og medarbejden. Denne workshop hander om at give dig indsigt og redskaber til at udøve en indragende og nærværende ledelse, trods den fysiske afstand.

Virksomhedskursus og Workshop:

Strategi og samarbejds workshop

Lego Serious Play baseret arbejdsproces. LsP er en innovativ oplevelsesproces, udviklet til at forstærke innovation, motivation, åbenhed og forretningsperformance. LsP er en"hands-on" og "mind-on" lærings og forståelsesproces for en dyb og meningsfuld ramme for strattegiarbejde, samarbejde og kreative udviklingstiltag.

Hent flyer her:

Team Diagnostic Assessments: (Tryk på links herunder)

Team Leder Perspektiv

Team Diagnosticerende værktøj

Team 360 Perspektiv

Organisations Perspektiv

Lederen som Coach

Gennemføres modulopbygget og tilpasset ambitionerne. Kan være både internat og som dagskursus. Erfaringer viser at man faktisk kommer rigtig langt med eks. 3 x 1 dg.

Hverdagsledelse - "Direct Leadership"

2 dages internat workshop med fokus på at lære nye og erfarne ledere, (herunder også ledere uden personaleansvar) omkring lederens HR-ansvar. Hvilke roller har man som leder og hvilke ledelsesstile passer til de daglige situationer for ledelse. (se link længere oppe på siden)

Du kender måske i forvejen til "Situationsbestemt Ledelse", dette er en stærk videreudvikling, idet her også større forståelse for de roller vi har som leder, i kombinatione med evnen til at tilpasse ledelsesstilen.

Interessebaseret samarbejde,forhandling og konflikthåndtering

Master Class i interessebaseret samarbejde, forhandling og konflikthåndtering byggende på bla. J.Tamm's Radical Collaboration,G. Fisher - Getting to yes og W.Schutz - FIRO-B og The Human Element. Dette kursus over 3 dage er for ledende medarbejdere med afgørende indflydelse på resultatsskabelsen i virksomheden. 4 kurser fuldt bookede i 2015 og 16

Konflikthåndtering

Indsigt og træning i konflikters natur. Hvorfor opstår de, hvordan hånderes de, hvorledes kan man imødegå og ikke mindst, hvordan en konflikt bliver en positiv og lærerigt element i hverdagen. Der arbejdes med universelle begreber som "Dybde Demokrati" og "Meta-kompetencer", begreber og metoder udviklet af Arnold Mindell og anvendt i nogle af verdens mest kompliserede brændpunkter.

Team-udvikling

Der kan være tale om forskellige tilgange som: team analyse, assessment, udviklingsfaser til mere dybtgående og fremadrettede udviklingsprocesser med team coachning. Teamudvikling må ikke forveksles med teambuilding. Teamudvikling er en udviklende forandringsproces over længere tid og i det daglige arbejde, typisk 3-8 mdr. men hvor der primært arbejdes med øjeblikkets behov gennem korte interventioner af ofte kun 3 timers varighed. Det er Action Learning med stor effekt.

Den svære samtale

En af de mange udfordinger du som leder møder er den eller de samtaler der ofte indebærer vanskelige emner som irettesættelse, fyring, ja også udnævnelser der giver anledning til følelsesmæssige reaktioner som, chok, vrede, frustration, ja endda volsom glæde er bland de reaktioner der kan være udfordrende at takle når du både skal varetage virksomhedens interesser, egne interesser og samtidig kunne være empatisk og rumme medarbejderen oplevelse af situationen. Lær hvordan du forbereder dig, hvordan du gennemfører og evt. følger op på den svære samtale. Det er altid muligt at begge parter vinder